Cserépkályha, az otthon melege

Dédelgetett álma egy szép és jól működő cserépkályha?

A MAT Kerámia Kft-nél most könnyen kiválaszthatja egyedi, lakása környezetével harmonizáló cserépkályháját, mivel több, mint 450 féle kályhacsempénket 80 különböző színben vásárolhatja meg. Választékunkban megtalálható a hagyományos és a minimál stílusú cserépkályha is, melyeket a helyszíni felmérést követően számítógépen 3 dimenzióban igény szerint megtervezünk.

Tekintse meg képgalériánkat:

Ha még nem döntötte el, hogy cserépkályhát vagy kandallót szeretne, esetleg nem tudja mi a kettő között a különbség, kérem, olvassa el cserépkályha vagy kandalló menüpontunkat. Sokan nem tudják, hogy a tűz lobogását a cserépkályha esetén is lehet látni, mivel már akár 42×42 cm-es üvegajtóval is rendelhetőek.

Egy jó kályha soha nem megy ki a divatból, akár hagyományos cserépkályháról, akár modern cserépkályháról van szó, és ezt mindenki tudja. Hallgassa meg azok véleményét, akiket Ön is ismer, és akik szintén az általunk gyártott kályhacsempe mellett tették le a voksukat:

Pindroch Csaba színész véleménye:

„Én azért a MAT Kerámiánál találtam meg a számításomat, mert olyan széles választékkal találkoztam náluk, amit máshol nem tapasztaltam.”

Csaba egy modern cserépkályhát választott, mely jól tükrözi fiatalosságát, de fontos volt számára az is, hogy teljesítménye összhangban legyen a szoba hőigényével és kis helyet foglaljon el.

Tallós Rita színésznő is, a csodaszép és jó meleg cserépkályhába szeretett bele.

„Amikor felépült a kályha, az első este a fotelt a kályha felé fordítottam és nem a tévét néztem, hanem ezt a gyönyörű darabot.”

Rita egy igényes, klasszikus polgári kályhát választott mivel nagyon fontos volt számára a minőségi és gazdaságos fűtés mellett a szép és harmonikus megjelenés.

Ne tartson a cserépkályha építéstől!

Az általunk biztosított szakemberek tiszta, gyors munkát végeznek. Partnerhálózatunknak köszönhetően az ország egész területén vállaljuk egyedi, vagy minta alapján készült cserépkályhák építését. Ne feledje, cégünk jelentősen több kályhást ismer, mint Ön és környezete, így mi a legjobb szakembereket tudjuk biztosítani Önnek!

A kandalló és a cserépkályha egy életre szól

A cserépkályha építés több éves tapasztalatot és komoly szaktudást igényel. Az általunk gyártott kályhacsempéből készült kandallók és cserépkályhák akár generációkon át gondoskodhatnak az otthon melegéről. A cserépkályha építéshez kizárólag minőségi alapanyagokat használunk Németországból, Spanyolországból és Olaszországból.

Az Ön elképzeléseihez igazodva

Cserépkályha építés előtt érdemes helyszíni felmérést, szakmai tanácsadást, sőt ingyenes 3D látványtervet kérni, hogy valóban az Ön igényei szerinti cserépkályha készüljön el!

Képzelje el álmai kandallóját, cserépkályháját! Építését pedig bízza ránk!