DSCF8558

 

Az eddigi legnagyobb érdeklődés az idei évben volt, ahol bemutattuk új leendő bemutatótermünket és új dekorált termékeinket.

 

Az idei vevőtalálkozó az eddigiektől eltérően nem gyárlátogatással, hanem új bemutatótermünk megnyitójával kezdődött. Bár a bemutatóteremünk még nem végleges, azért így is volt számos újdonság. Viszonteladóink megtekinthették új dekorált kályhacsempéinkből felépített 15 darab bemutatókályhát, melyek nem csak a csempéjük mintázatában különlegesek, de a kályha megjelenésében is. Új termékcsaládunkkal azokat a vásárlóknak szeretnénk kedveskedni, akik házaikat modern, vagy minimalista stílusban rendezték be.

A vevőtalálkozó második részében 3 gyártó (Ortner, RATH Hungária, Schiedel Kft.) mutatkozott be, akiknek a termékeit a MAT Kerámia Kft forgalmazza. A gyártók bemutatták termékeiket és azok használatát, ezzel segítve a partnerek munkáját. Ezt követően Libik András tartott egy előadást a kettős héjú kályhák építéséről, tulajdonságairól melyet a nagy méretű kályhacsempék építéséhez ajánlunk.

DSCF8560

 

 

 

 

 

 

 

Ezt követően pihenés képpen megvendégeltük a partnereinket, hogy megújúlt erővel folytathassuk az előadásokat. Délután a MAT Kerámia Kft új 22×44 és 22×66 termékei kerültek bemutatásra, mely a viszonteladóink által kitöltött kérdőív szerint szinte mindenkinek elnyerte tetszését. Majd bemutattuk új informatikai rendszerünket, ahol vásárlóink otthon elkészíthetik ajánlatkérésüket, megrendelésüket és nyomonkövethetik a megrendelt termékük gyártását. Az új rendszer lehetővé teszi, hogy vásárlóink ne csak munkaidőben tudjanak információhoz jutni a megrendeléseikkel kapcsolatban, hanem a nap bármely szakában.

 

Záróelőadásként a PaletteCAD mutatta be új 7.3 verziójú prograaját, ami nagyon sok újdonságot tartalmaz, mely még élethűbbé és látványosabbá teszi a látványterveket.

A napot egy közös grill vacsorával fejeztük be, ahol az útközben felmerült kérdéseket beszéltük meg.   

 

 


<< vissza