Facebook

Kályhacsempe

Cégünk kályhacsempék gyártásával foglalkozik, melyeket két különböző technológiával állítunk elő.

Öntött kályhacsempéinket 100%-ban kézzel állítjuk elő több, mint 450 formában, melyet 80 színben lehet rendelni. Öntött kályhacsempéink stílusirányzata nagyon széles. Építhető belőlük szecessziós cserépkályhát, polgári kályhát, hagyományos cserépkályhát, de modern és minimál cserépkályhát is.

Cégünk erőssége a fejlesztésben rejlik, így számos olyan kályhacsempét gyártunk, melyet más gyártó nem. Ilyenek például a Swarovski kristályos kályhacsempék, a dekorált kályhacsempék, vagy a háromszögletű kályhacsempe, melyekből igazán egyedi kályhák építhetők.

Termékeinket 4 féle méretben állítjuk elő:

  • 22x22 cm
  • 22x25 cm
  • 22x44 cm
  • 22x66 cm

Kérem, tekintse öntött kályhacsempe választékunkat:

Öntött kályhacsempéink gyártásáról itt olvashat bővebben.

Préselt kályhacsempéinket teljes egészében magyar alapanyagból állítjuk elő. A formázást hidraulikus présgépekkel végezzük, melyek nagy mennyiségű gyártást tesznek lehetővé. A kis formaszámnak köszönhetően gyártásunk gyors és a legolcsóbb Magyarországon.

Sokan kérdezik, melyik a jobb kályhacsempe, az öntött, vagy a préselt? A válasz egyszerű: milyen szempontból? Öntéssel bármilyen formát le lehet gyártani, ugyanis a formázás során a massza folyékony, így az bárhova elfolyik. Öntéssel finomabb mintákat lehet gyártani és nincs korlátja a kályhacsempe alakjának. Tehát az öntött kályhacsempéből esztétikusabb cserépkályhát lehet építeni. Préselt kályhacsempék viszont masszívabbak, nehezebbek, mivel a gyártásuk során a masszát összepréseljük. Ebből következik, hogy a hőtartásuk is jobb és hosszabb az élettartamuk. Mivel hidraulikus présgépek csak függőleges mozgást végeznek, az előállítható formák nagyon korlátozottak. A tömeggyártás miatt a préselt kályhacsempék olcsóbbak.

Préselt kályhacsempénk választéka:

  • Ablakos
  • Rácsos
  • Tányéros
  • Kapus

Préselt kályhacsempéink gyártásáról itt olvashat bővebben

Utolsó frissítés: 2015 december 08. (kedd) 15:23