Kandalló, az otthon szíve

Dédelgetett álma egy csodálatos kandalló a nappalijában?

A MAT Kerámia Kft-nél könnyen kiválaszthatja egyedi, lakása környezetével harmonizáló kandallóját, ami mellett otthon érzi magát, és úgy gondolja: ez az igazi, erre vágytam!

Sokan úgy gondolják, hogy ha látni szeretnék a tűz lobogását, ahhoz kandallót kell vásárolni. Ma már a cserépkályhákra is lehet nagyméretű (42×42 cm) üvegajtót tenni, amin keresztül gyönyörködhet a pattogó tűz látványában. A cserépkályha és kandalló között kinézetre nem sok különbség van, működésükben viszont teljesen eltérnek egymástól. Erről bővebben a cserépkályha vagy kandalló menüpontban olvashat. Amennyiben a központi fűtésre is rá szeretné kötni a kályháját, kizárólag vizes kandallóbetéttel szabad kivitelezni. Tilos a cserépkályhába vízpatkót vagy más vizes rendszert építeni!

Bár többségében az általunk gyártott kályhacsempékből épített csempekandallókat láthat honlapunkon, azért bármilyen más – például vakolt vagy kőkandalló – építésében is tudunk segíteni, hiszen mindent forgalmazunk, ami a cserépkályha vagy a kandalló építéséhez szükséges.

Kérem, járjon el körültekintően, amikor kályhás szakembert keres, sajnos az elmúlt időszakban nagyon sokan belefogtak a kandalló vagy a cserépkályha építésbe. Túl drága ahhoz egy-egy kályha, hogy rossz kezekre bízza annak kivitelezését. Ha nincs megfelelő szakembere, kérje segítségünket, hiszen mi több száz kályhással állunk kapcsolatban.

Kérem, tekintse meg a kályhacsempéinkből eddig felépített kandallók galériáját:

Egy jó kandalló soha nem megy ki a divatból, akár hagyományos csempekandallóról, akár modern kandallóról van szó, és ezt mindenki tudja. Hallgassa meg azok véleményét, akiket jól ismer, és akik szintén az általunk gyártott kályhacsempék mellett tették le a voksukat:

Pindroch Csaba színész véleménye:

„Én azért a MAT Kerámiánál találtam meg a számításomat, mert olyan széles választékkal találkoztam náluk, amit máshol nem tapasztaltam.”

Csaba sokat válogatott a kályhacsempe kínálatunkban, hiszen 80 féle színből és több mint 450 féle csempéből tudjuk egyedileg legyártani és megépíteni a háza enteriőrjébe pontosan beleillő kandallót vagy cserépkályhát.

Keresse meg kínálatunkban Ön is, milyen kandallóra vágyik igazán!

Tallós Rita színésznő is, a csodaszép és jó meleg cserépkályhába szeretett bele.

„Amikor felépült a kályha, az első este a fotelt a kályha felé fordítottam és nem a tévét néztem, hanem ezt a gyönyörű darabot.”

Rita egy igényes, klasszikus formát választott, és nagyon fontos volt számára a minőségi és gazdaságos fűtés mellett a szép és harmonikus megjelenés. Velünk régi vágya teljesült, hisz tudta, hogy ebben profik vagyunk.

Ne tartson a kandalló építésétől, az általunk ajánlott kályhások tiszta, gyors munkát végeznek és partnerhálózatunknak köszönhetően az ország egész területén vállaljuk a kandallók építését. Ne feledje, cégünk jelentősen több kályhást ismer, mint Ön és környezete, így mi a legjobb szakembereket tudjuk ajánlani Önnek, hiszen a kandalló és a cserépkályha egy életre szól!

Építés előtt érdemes helyszíni felmérést, szakmai tanácsadást, sőt ingyenes 3D látványtervet kérni, hogy valóban az Ön igényei szerinti kandalló készüljön el!

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú, kályhacsempéink magyar munkavállalók által teljes egészében kézzel készülnek.

Képzelje el álmai kandallóját! Mi legyártjuk és felépítjük Önnek!