Miért jó, ha mobil a cserépkályha vagy a kandalló? Gondoljon bele, hogy nagy anyagi ráfordítással beépítteti otthonába álmai kandallóját, és valamiért át kell rendezni a lakást, vagy el kell költöznie – a hagyományos, beépített cserépkályhát vagy kandallót nem tudja magával vinni. Nem úgy a mobilkandallót! Ezt bármikor áttolhatja a másik sarokba, átviheti egy hűvösebb helyiségbe, vagy felpakolhatja a költöztető kamionra. Ráadásul, ha megunta, vagy lecserélné más típusra, bármikor el is adhatja.

A galériában látható mobilkandallókhoz hasonló, de akár teljesen egyedi elképzeléseket is örömmel megvalósítunk, keressen minket bizalommal! Küldje el nekünk e-mailben vázlatát és mi rövid időn belül eljuttatjuk Önhöz ajánlatunkat.

Ha további részleteket szeretne megtudni a termékekről, a kandalló vagy cserépkályha beépítésről, egy rövid regisztráció után a honlapunkon megtekintheti adott modellek árai, méreteit.

Kérem, tekintse meg mobilkandallóinkat!

mobilkandalló
mobilkandalló látványterv
mobilkandalló

Mobilkandalló tulajdonságai

Füstcső csatlakozó átmérője: 150mm
Külső égési levegő csatlakozó: opció
Égési levegő rendszer: P/S/T
Tiszta üveg rendszer: van

Névleges teljesítmény: 8kW
Hatásfok: 75%
Késleltetett égés: van
Fűthető terület: 60m2

mobilkandallo-kesleltetett-eges
KÉSLELTETETT ÉGÉS

Megfelelő üzemi feltételek esetén (20% alatti nedvességtartalmú száraz, kemény fa; 10-20 Pa kémény huzat; elegendő égési levegő) az első parázsra történő leégést követő rárakás után akár 6-10 óra után is a tűz parázsról újraindítható.

mobilkandalló állítocsavar
ÁLLÍTÓCSAVAR

A kandallóbetét finombeállításához (vízszint) hasznos tartozék.

mobilkandalló hamuzófiók
NAGY HAMUZÓFIÓK

Amelybe akár 3-4 nap égésterméke is belefér, így nem kell naponta hamuznia a készüléket.

mobilkandalló levegő csatlakozó
KÜLSŐ ÉGÉSI LEVEGŐ CSATLAKOZÓ

A készülék ha külső levegőre van csatlakoztatva, nem a lakótérből használja az égéshez szükséges valamennyi (primer, szekunder, tercier) levegőt. Valamennyi égési levegő (primer, szekunder, tercier)a külső környezetből érkezik az égéstérbe.